Orez Dulce Cu Ardei Gras

Orez Dulce Cu Ardei Gras
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Orezul dulce de ardei gras ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 250 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți ulei de măsline, apă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Orez sălbatic cu ardei gras și fenicul, Ardei Gras Dulce Slaw Cu Ananas, și Ardei gras umplut cu carne de vită măcinată și orez.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă și orez la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă, încă 2 până la 3 minute. Amestecați ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu în amestecul de ceapă; gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează cu busuioc, oregano, piper negru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se toarnă vinul în amestec de legume și se reduce focul la mediu scăzut. Se fierbe până se reduce lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul în legume. Se acoperă cu parmezan înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista