Orez De Nucă De Cocos

Orez De Nucă De Cocos
Orezul de nucă de cocos-var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 201 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, lapte de cocos, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos, și Pui de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele de cocos, sarea și 2 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Se amestecă coaja de tei și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
SucSuc
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista