Orezul de Crab de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 676 calorii. Mergeți la magazin și ridicați orezul gătit conform instrucțiunilor pachetului. puf și pus deoparte, coriandru măcinat, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. 280 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Coconut-Crab Cocktail, Cocktail De Crab-Nucă De Cocos, și Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.