Orez Cu Ghimbir Edamame
Orezul edamame cu ghimbir este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 312 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de orez basmati, edamame, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Rețete similare includ Orez Cu Ghimbir Edamame, Edamame-Baie De Ghimbir, și Pilaf de pui, edamame și ghimbir.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și puneți-o la foc mediu-mare.
Adăugați bucățile albe întregi de scallion, ghimbirul, usturoiul și un vârf sănătos de sare. Aduceți la fierbere și gătiți aproximativ 5 minute pentru a infuza apa cu arome.
Adăugați cu grijă orezul în apa clocotită, amestecați și fierbeți orezul până când este fiert, dar ferm, aproximativ 15 minute. În ultimele minute de gătit, adăugați edamame în apa care fierbe.
Între timp, feliați verdele de scallion și rezervați.
Scurgeți orezul într-o strecurătoare; scoateți ceapa, ghimbirul și usturoiul și aruncați-le.
Se transferă într-un bol de servire și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați 3/4 din verdele de scallion și amestecați cu o furculiță pentru a pufui orezul și combinați ingredientele.
Încingeți orezul cu restul de scallions și serviți imediat.