Orez brun cu legume Saut de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Roșii Cherry & Pui Sote Cu Orez Brun, Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume, și Orez Brun Vegetal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, folosind bulion de legume in loc de apa si omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați broccoli; acoperiți și gătiți la foc mic 3 minute. Descoperiți; adăugați ciuperci și următoarele 4 ingrediente. Sotati 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.