Orez Basmati cu ceapă dulce și ierburi de vară

Orez Basmati cu ceapă dulce și ierburi de vară
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Orezul Basmati cu ceapă dulce și ierburi de vară ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, tarhon, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez Basmati Cu Ceapă Dulce Și Ierburi De Vară, Orez Basmati Și Salată De Legume De Vară, și Orez Basmati cu salată de legume de vară.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul sub apă rece până când apa curge limpede; pus deoparte. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa;saut până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați orez, 2 1/2 căni de apă și 1 1/2 lingurițe de sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute. Se amestecă ierburile. Condimentați cu piper și mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
IerburiIerburi
SareSare
5
Se transferă în castron și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Date Nutriționale

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista