Orange Surprise Pops

Orange Surprise Pops
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Orange Surprise Pops ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 118 calorii. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați zmeură, mucegai cu gheață, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Rețete similare includ Mandarin Orange Surprise, Mini Orange Creamsicle Cupcakes + Surprise Baby Shower și Campari-Orange Pops.

Instrucțiuni

1
Tăiați bananele în jumătate în cruce și apoi pe lungime. Introduceți 1 baton de gheață în capătul fiecărei banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2
Rulați bananele în fructele de pădure congelate și puneți bețișoarele în formă. Umpleți fiecare formă cu suc de portocale și congelați până se solidifică, aproximativ 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista