Orange-fenicul Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $6.5 pe portie. O porție conține 314 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de frunze de cimbru, scoici în scoici, suc de scoici îmbuteliat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Cioppino (supă de fructe de mare) cu fenicul și usturoi, Creveți cu unt de portocale și salată de fenicul și portocale, și Cod cu fenicul și portocala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați blaturile de fenicul cu pene; clătiți, scurgeți, înfășurați etanș și răciți. Tăiați și aruncați baza capului de fenicul, orice vânătăi și tulpini dure. Clătiți și tăiați subțire capul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Tăiați vârfurile și rădăcinile dure din Praz; scoateți straturile exterioare grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Tăiați secțiunile fragede de praz pe jumătate pe lungime, clătiți bine și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați fenicul, prazul, usturoiul și uleiul. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când legumele se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați roșiile cu suc, bulion, suc de scoici, vin, frunze de dafin, cimbru, coajă de portocală și șofran. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
șofran
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Între timp, cu foarfece, aripioare tăiate și spini ascuțiți din cozile de homar. De asemenea, tăiați cojile superioare pe lungime în centru. Așezați fiecare coadă, dedesubt, pe o scândură. Cu un cuțit greu, tăiați cozile pe jumătate pe lungime prin tăieturi în scoici. Clătiți cozile de homar, halibutul, creveții și scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Halibut
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Adăugați homar, halibut și creveți în amestecul de roșii. Aruncați orice scoici sau midii care nu se închid atunci când cojile sunt bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
8
Adăugați scoici și midii în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați scoici. Acoperiți și fierbeți până când midiile și scoicile se deschid, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
10
Transferați cioppino într-o tureen sau oală în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cioppino
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
11
Se ornează cu blaturi de fenicul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii