Omletă cu brânză și legume

Omleta cu brânză și legume necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 126 calorii, 20g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă verde, o picătură de sare, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Omletă de legume la grătar rămasă cu sos Pesto și brânză Feta, Omletă Cu Șuncă Și Legume, și Omletă De Legume Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; puneți la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați dovlecelul și gătiți 4 minute sau până când este crocant, amestecând ocazional. Se amestecă mărarul; scoateți amestecul din tigaie și lăsați-l deoparte. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Combinați înlocuitorul de ou și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine.
Adăugați amestecul de înlocuire a ouălor în tigaie și gătiți 2 minute. Ridicați cu grijă marginile omletei folosind o spatulă; lăsați porțiunea nefiertă să curgă sub porțiunea gătită. Gatiti 2 minute suplimentare sau pana cand centrul este aproape setat.
Lingura de brânză și dovlecei amestec în jos centrul de omleta. Îndoiți omleta în jumătate. Reduceți căldura la minim; gătiți încă 1 minut sau până când brânza se topește și omleta este setată.