Omletă cu banane
Omleta Bananan este un fel principal care servește 1. O porție conține 306 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 1,86 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de iaurt grecesc, fructe de pădure, ouă proaspete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Omletă de somon afumat cu sos de soia dulce și Sriracha și cum să ai omletă la cină, omletă de roșii, cum se face omletă de roșii / omletă de legume, și omletă de roșii, cum se face omletă de roșii / omletă de legume.
Vin recomandat: Vin Spumant
Omletă în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și crocant. Proprietatea Naver Electronn produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cava-urile făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M. Champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător de Cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter strălucitor, strălucitor, care taie prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.