Ojai friptură de curcan cu rozmarin, lămâie și usturoi

Ojai friptură de curcan cu rozmarin, lămâie și usturoi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 94 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de ulei de măsline, coajă de lămâie, sos clasic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Friptură de curcan cu rozmarin și lămâie, Pui prăjit cu usturoi cu rozmarin și lămâie, și Pui prăjit cu usturoi cu rozmarin și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul (sunt adesea ambalate în cavitatea gâtului sau a corpului) și economisiți pentru sosul clasic. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
3
Umpleți cavitatea corpului liber cu crenguțe de rozmarin, usturoi, ceapă și lămâi; dacă nu se potrivesc toate, puneți restul în cavitatea gâtului. Îndoiți clapeta de piele sub pentru a ține în poziție. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, rozmarinul tocat, coaja de lămâie și piperul. Frecați amestecul peste tot curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe un suport în formă de V într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci (sau una care are cel puțin 2 inci. mai lung și mai lat decât pasărea). Introduceți un termometru de carne direct în jos prin cea mai groasă parte a sânului până la os. (Dacă utilizați un termometru cu citire instantanee, introduceți când verificați temperatura.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 sau 350 până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
(Vezi mai jos timpii și temperaturile.)
7
Îndepărtați ierburile și legumele din cavități și salvați pentru alte utilizări (vezi note) sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
IerburiIerburi
8
Transferați curcanul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
9
Lăsați să stea într-un loc cald, neacoperit, timp de 20 până la 30 de minute, apoi sculptați. Dacă articulațiile coapsei sunt încă roz (obișnuite într-o pasăre prăjită la cuptor), tăiați bețele de pe coapse, așezați coapsele într-o tigaie și coaceți într-un cuptor de 450 până când nu mai sunt roz, 10 până la 15 minute sau puneți pe un cuptor cu microunde-farfurie sigură și gătiți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) timp de 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
1
Coaceți într-un cuptor de 350 pentru 1 1/2-2 1/4 hr.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Coaceți într-un cuptor 325 timp de 2-3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Coaceți într-un cuptor 325 timp de 3-3 3/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Coaceți într-un cuptor 325 pentru 3 1/2-4 1/2 hr.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Vremurile sunt pentru păsările neumplute. O pasăre umplută poate găti în același ritm ca una neumplută; cu toate acestea, fiți pregătiți să lăsați cu 30 până la 50 de minute mai mult.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții94
Scor De Sănătate2
Revista