Ocupat Mama Piersic Cizmar
Reteta ocupat mama piersic Cizmar ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 211 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca desert. 145 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, lapte, piersici în sirop greu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle), și Peach Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Puneți untul într-un vas de copt de 8x8 inch și puneți-l în cuptor pentru a se topi în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Aduceți piersicile cu sirop și 2 linguri de zahăr la fiert într-o cratiță. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute; pus deoparte.
Bateți împreună făina, 1 cană de zahăr, scorțișoară și nucșoară într-un castron. Se amestecă laptele până când amestecul este doar umezit.
Se toarnă în vasul de copt fierbinte peste unt. Puneți feliile de piersică și cea mai mare parte a siropului peste aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Se presară cu restul de 2 linguri de zahăr. Reveniți la cuptor și coaceți până când blatul se rumeneste, cu 30 până la 45 de minute mai mult.