Obraz de vită fiert cu bere, risotto de orz perlat, ceapă maltată și sos de bere

Obraz de vită fiert cu bere, risotto de orz perlat, ceapă maltată și sos de bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați obrazul de vită fiert cu bere, risotto de orz perlat, ceapă maltată și sos de bere. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 527 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cremă dublă, bere, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kebaburi de vită piperate cu ceapă perlată fiartă, Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere, și Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă.

Instrucțiuni

1
Puneți obrajii de vită într-un vas, acoperiți cu ale și adăugați usturoiul, cimbru și frunza de dafin, apoi lăsați la marinat cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
AleAle
2
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se strecoară de pe obraji și se transferă lichidul de marinare, usturoiul și ierburile într-o caserolă mare ignifugă și se aduce la fierbere. Într-o tigaie, rumenim obrajii de vită în puțin ulei până se caramelizează pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați obrajii în caserola cu marinada și turnați suficient stoc de vită pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se acoperă, apoi se fierbe la cuptor timp de 4 ore până când obrajii sunt foarte fragezi. Din când în când, îndepărtați orice grăsime de pe suprafață pentru a menține stocul curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
În timp ce carnea de vită este la cuptor, faceți ceapa malțată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Puneți ale într-o tigaie, adăugați ceapa întreagă, acoperiți și fierbeți până când ceapa este fragedă, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească complet, apoi se îndepărtează pielea și se taie ceapa în șesimi și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Odată ce carnea de vită este gătită, îndepărtați obrajii, ierburile și usturoiul și lăsați-o deoparte, apoi reduceți rapid stocul până când este siropos. Întoarceți obrajii în tigaie și glazurați cu reducerea lipicioasă, apoi păstrați la cald până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Aproximativ 40 de minute înainte de a fi gata de servit, faceți risotto.
9
Puneți bulionul de pui într-o tigaie mare și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați orzul, apoi gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
11
Se ia de pe foc, se strecoară, apoi se răstoarnă orzul într-o tigaie de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Așezați usturoiul într-o tigaie mică cu crema dublă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 3 minute, apoi se transferă într-un robot de bucătărie și se amestecă până se omogenizează. Puneți deoparte aproximativ 50 ml de cremă de usturoi și turnați restul peste orz. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
OrzOrz
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Între timp, separați straturile de ceapă malțată și terminați prăjind într-o tigaie fierbinte, cu puțin ulei și unt, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Chiar înainte de servire, adăugați parmezanul și sucul de lămâie la risotto de orz și sare, după gust. Puneți lingura în centrul fiecărei farfurii, apoi tăiați obrajii și aranjați deasupra risotto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
OrzOrz
(tub Mare)(tub Mare)
15
Așezați 3 pene de ceapă malț în jurul părții laterale și stropiți peste stocul redus de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
AleAle
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista