Obrajii de porc înăbușiți în stil thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați obrajii de porc în stil thailandez. O porție conține 488 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.06 pe portie. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă prăjită, Obraji de porc, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan, Obrajii de porc fiert cu Sherry, și Burtă De Porc Înăbușită În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați obrajii în oală sau tigaie. Obrajii trebuie să acopere suprafața vasului.
Adăugați suficientă apă, astfel încât obrajii să fie scufundați pe jumătate.
Adăugați adăugați sos de soia, sos de pește, vin de orez, zahăr, scorțișoară și chilis în oală. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Acoperiți vasul cu un capac etanș sau folie de aluminiu.
Se transferă la cuptor și se gătește până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Degresați amestecul, fie prin degresarea grăsimii lichide, fie prin refrigerarea cărnii și lăsând grăsimea să se solidifice deasupra.
Scoateți carnea din lichid și rupeți ușor în bucăți de mușcătură (carnea va fi foarte fragedă).
Încălziți sosul într-o cratiță medie și gătiți până se reduce la aproximativ 1/3 cană. Sosul trebuie să fie bogat și siropos. Puneți carnea în sos și încălziți-o.
Se servește imediat, garnisit cu ierburi și șalotă prăjită.