Obrajii de porc înăbușiți în stil thailandez

Obrajii de porc înăbușiți în stil thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați obrajii de porc în stil thailandez. O porție conține 488 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.06 pe portie. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă prăjită, Obraji de porc, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan, Obrajii de porc fiert cu Sherry, și Burtă De Porc Înăbușită În Stil Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Așezați obrajii în oală sau tigaie. Obrajii trebuie să acopere suprafața vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați suficientă apă, astfel încât obrajii să fie scufundați pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
4
Adăugați adăugați sos de soia, sos de pește, vin de orez, zahăr, scorțișoară și chilis în oală. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Acoperiți vasul cu un capac etanș sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Vin De OrezVin De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se transferă la cuptor și se gătește până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Degresați amestecul, fie prin degresarea grăsimii lichide, fie prin refrigerarea cărnii și lăsând grăsimea să se solidifice deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Scoateți carnea din lichid și rupeți ușor în bucăți de mușcătură (carnea va fi foarte fragedă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Încălziți sosul într-o cratiță medie și gătiți până se reduce la aproximativ 1/3 cană. Sosul trebuie să fie bogat și siropos. Puneți carnea în sos și încălziți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Se servește imediat, garnisit cu ierburi și șalotă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
10
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista