Oala Sub Presiune Chili

Oala Sub Presiune Chili
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Oala sub presiune Chili ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 838 calorii, 97G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 65 de mâncăruri și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți sos adobo, ulei de arahide, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Oala Sub Presiune Linte Chili, Oala Sub Presiune Carne De Vânat Chili, și Oala Sub Presiune Carne De Vită Chili.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați carnea într-un bol mare de amestecare și aruncați cu uleiul de arahide și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Încălziți o oală sub presiune cu fund greu de 6 litri la foc mare până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
4
Adăugați carnea în 3 sau 4 loturi și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe lot. După ce fiecare lot este rumenit, așezați carnea într-un castron mare curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
După ce toată carnea s-a rumenit, adăugați berea în aragaz pentru a degrada oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Răzuiți bucățile rumenite din fundul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați carnea înapoi la oala sub presiune împreună cu salsa, chipsuri de tortilla, ardei chipotle, sos adobo, pastă de roșii, pudră de chili și chimen măcinat și amestecați pentru a combina. Blocați capacul în poziție conform instrucțiunilor producătorului. Când aburul începe să șuieră din aragaz, reduceți căldura la minim, suficient pentru a menține un fluier foarte slab. Gatiti timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Praf De ChiliPraf De Chili
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos AdoboSos Adobo
Dientes De AjoDientes De Ajo
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
8
Scoateți din căldură și eliberați cu grijă aburul.
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista