O Mare Pye
Un mare Pye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 686 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână seu, stoc de carne de vită, coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Buzdugan sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crock Pot - Carne De Vită Mare, Fasole Mare, Baie Mare! Ferma Longmeadow, Prăjituri grozave cu ciocolată din Marea Carte a lui David Lebovitz O, și Mare mare fulgi de ovăz Cookie-uri ( care sunt atât de mare și mare ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o farfurie de plăcintă de 9 inci cu jumătate din patiserie.
Periați interiorul cu o parte din albusul de ou. Cojiți bucățile de sân și alte carne, dacă este necesar, și fierbeți-le ușor în apă sărată timp de 10 până la 15 minute.
Într-un bol de amestecare, combinați carnea tocată de vită, seu, sare și piper, gălbenușurile de ou și jumătate din amestecul de condimente.
Adăugați restul condimentelor la fructele uscate într-un alt bol. Feliați carnea prefiertă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Adăugați 1 până la 2 linguri de bulion de vită în făina de orez sau făina de porumb într-o cratiță mică și ungeți-le împreună. Se amestecă stocul rămas și se amestecă la foc blând până se îngroașă.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte. Acoperiți fundul tăvii de patiserie căptușite cu jumătate din amestecul tocat. Aranjați carnea feliată într-un strat deasupra. Împrăștiați fructele condimentate tocate peste el și acoperiți restul de carne tocată.
Turnați stocul îngroșat deasupra.
Rotiți restul de patiserie într-o rundă pentru a face un capac pentru plăcintă.
Periați marginea carcasei cu puțin mai mult albus de ou și acoperiți cu capacul. Apăsați marginile pentru a sigila și faceți fante de evacuare pentru abur. Decorați cu garniturile de patiserie și glazurați cu albusul de ou.
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți căldura la 325 grade F și coaceți timp de 45 până la 50 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți ușor înainte de servire. Se taie în bucăți individuale și se servește cald sau la temperatura camerei.