Năut Prăjit Condimentat

Năut Prăjit Condimentat
Năutul prăjit condimentat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de coriandru măcinat, naut, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Năut prăjit și nuci condimentate cu măsline și ridichi, Năut Condimentat, și Năut Condimentat.

Instrucțiuni

1
Scurgeți și clătiți năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2
Se întinde într-un singur strat pe un prosop de bucătărie curat sau prosoape de hârtie și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Într-o oală mare la foc mediu-mare, aduceți 2. ulei la 350 până la 375 (folosiți un termometru pentru bomboane sau aruncați un năut înăuntrucând sfârâie, uleiul este gata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, într-un castron mediu, combinați ingredientele rămase. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Cu o lingură mare sau o strecurătoare, coborâți cu grijă năutul în ulei. (Vor stropi.) Gatiti pana cand nautul este fierbinte si crocant (testul 1 pentru coacere), aproximativ 3 minute. Cu o lingură sau o strecurătoare, transferați nautul în mai multe straturi de prosoape de hârtie și scurgeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Aruncați năutul cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista