Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Năutul Indian Peste spanacul de usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați năut, semințe de chimen, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Năut condimentat Indian cu spanac, Spanac și năut în stil indian rapid, și Burrito Indian cu spanac, năut și roșii.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (bulion prin ardei roșu) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Așezați 1/2 cană de naut într-un robot de bucătărie; procesați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați năutul tocat și năutul rămas în amestecul de ceapă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Se adaugă usturoiul și se sotează 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
8
Adăugați spanac; sotati 3 minute sau până când spanacul este doar ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Se toarna 1/2 cana amestec de spanac pe fiecare din cele 4 farfurii. Topiți fiecare porție cu 3/4 cană amestec de năut; dollop fiecare porție cu 2 linguri de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.