Năut Indian peste spanac de usturoi

Năut Indian peste spanac de usturoi
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Năutul Indian Peste spanacul de usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați năut, semințe de chimen, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Năut condimentat Indian cu spanac, Spanac și năut în stil indian rapid, și Burrito Indian cu spanac, năut și roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (bulion prin ardei roșu) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Așezați 1/2 cană de naut într-un robot de bucătărie; procesați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați năutul tocat și năutul rămas în amestecul de ceapă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Se adaugă usturoiul și se sotează 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați spanac; sotati 3 minute sau până când spanacul este doar ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
Se toarna 1/2 cana amestec de spanac pe fiecare din cele 4 farfurii. Topiți fiecare porție cu 3/4 cană amestec de năut; dollop fiecare porție cu 2 linguri de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista