Năut de Tamarind
Năutul Tamarind este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 398 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 89 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână pastă de tamarind, ardei iute, naut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Chatpata Ragda-Năut Într-Un Sos De Tamarind, Năut într-un sos cremos de Tamarind de nucă de cocos, și Tempeh prăjit cu glazură de Tamarind, cartofi dulci și năut prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță, prăjiți semințele de nigella și fenicul timp de aproximativ 10 secunde.
Adăugați ceapa și gătiți ușor timp de 8-10 minute până devin aurii.
Se amestecă roșiile, ardeii iute, zahărul, boiaua, turmericul și nautul. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute. Se amestecă tamarindul și coriandrul.
Adăugați frunzele de spanac și amestecați ușor până când tocmai s-au ofilit.
Se servește cu iaurt și chapatis.