NY benzi friptură cu portocaliu Bourbon glazura

NY Strip Steak cu glazură de Bourbon portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 1 porții cu 2782 calorii, 104G de proteine, și 135g de grăsime fiecare. Pentru $ 20.95 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sare, sare și piper, bourbon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu glazură de Chutney-Bourbon, Chifle lipicioase cu Pecan cu glazură portocalie și Bourbon, și Coaste aromate prăjite la cuptor cu glazură de bourbon și portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la înălțime și cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați condimentul Cajun, cayenne, sare, piper și 2 linguri de ulei de canola. Frecați amestecul pe ambele părți ale fripturii. Într-o tigaie sotată, căutați friptura timp de 7 minute pe ambele părți.
Puneți friptura într-o pungă de plastic pentru a marina timp de 1 oră la frigider. După marinare timp de 1 oră, scoateți friptura din frigider și lăsați să stea 15 minute. Friptura la grătar timp de 12 minute (6 minute pe fiecare parte).
Scoateți din grătar cu clești și lăsați să se odihnească timp de 8 până la 12 minute. Folosind o lingură de servire, adăugați glazură de Bourbon portocaliu la friptură.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare se sotează șalotele în 2 linguri de unt până se caramelizează.
Bateți în bourbon, portocale, zahăr brun, sare și piper. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați stoc de carne de vită. Se fierbe până când amestecul are o consistență asemănătoare sosului.
Bateți restul de 2 linguri de unt.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Tinga Rio Reserve Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tinga Rio Reserve Merlot]()
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubin roșu de culoare cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu tanini rotunzi moi. Certificat Vegan durabil și certificat.