Nuoc Cham (Sos Picant Vietnamez)

Nuoc Cham (Sos Picant Vietnamez)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Nuoc Cham (sos de scufundare picant vietnamez) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei iute picant, sos de pește, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), și Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa, ardeii chile, usturoiul, sosul de pește, oțetul de orez și zahărul împreună într-o cratiță la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă în lichid; se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De PeșteSos De Pește
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă sucul de lămâie în lichidul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista