Nuoc Cham (Sos De Pește Picant Vietnamez)

Nuoc Cham (Sos De Pește Picant Vietnamez)
Nuoc Cham (sos de pește picant vietnamez) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. O porție conține 114 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 2,77 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de pește vietnamez Dip – nuoc mam cham, Sos de bază vietnamez de scufundare a peștelui (Nuoc Cham), și Pește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista