Nucă De Cocos Var Crusted Pește

Peștele cu coajă de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 486 calorii, 40g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucă de cocos, tilapia, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nuca de cocos mărunțită neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată orez crocante tratează ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caju , ardei iute și pește cu crustă de tei, Nucă De Cocos Pătlagină Crusted Pește, și Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-lime și Blac picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Între timp, aruncați pesmet, nucă de cocos, coajă și coriandru cu unt topit. Lucrați amestecul cu mâinile, asigurându-vă că firimiturile absorb uniform untul.
Condimentează peștele cu sare și piper. Scufundați în albuș de ou, lăsând excesul să picure de pe File, apoi dragați în amestecul de pesmet.
Așezați fileurile pane pe un suport pe o foaie de copt (astfel încât să fie crocante uniform).
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când sunt crocante și aurii și peștele este gătit.
Serviți simplu sau, chiar mai bine, cu salsa de mango.* Notă: recomandarea obișnuia să fie să amânați citricele până la 12 luni, deși coaja de citrice a fost întotdeauna considerată sigură mai devreme. Deci, chiar dacă adoptați o abordare conservatoare a introducerii alimentelor pentru copii, acest fel de mâncare este sigur pentru orice copil care mănâncă deja pește. Dacă urmați cele mai recente linii directoare de introducere a alimentelor pentru copii, aceasta poate fi mai devreme de 10 luni recomandate în mod conservator.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.