Nucă de cocos Caju Brittle

Nucă de cocos Caju Brittle
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, Coconut Caju Brittle ar putea fi o rețetă super fără gluten și lacto ovovegetariană de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 40 de cenți per porție. Acest desert are 212 calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, linguri plus 1 cană de unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 21%. Caju Brittle, Caju Brittle și Caju Brittle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Unt doi de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie cu cate 1 lingura de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2
Combinați caju și nuca de cocos pe un al treilea 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când devine auriu, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, siropul de porumb și 1/2 cană de apă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați untul rămas; gatiti si amestecati pana se topeste untul. Continuați să gătiți, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane indică 300° (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
6
Între timp, combinați vanilia, bicarbonatul de sodiu și apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scoateți cratita de pe foc; adauga caju si nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Adăugați amestecul de bicarbonat de sodiu; se amestecă până devine ușor și spumos. Se toarnă rapid pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Întindeți cu o spatulă de metal unsă cu unt la 1/4 inci. grosime. Se răcește înainte de a se rupe în bucăți. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Brittle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista