Nucă de cocos Caju Brittle
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, Coconut Caju Brittle ar putea fi o rețetă super fără gluten și lacto ovovegetariană de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 40 de cenți per porție. Acest desert are 212 calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, linguri plus 1 cană de unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 21%. Caju Brittle, Caju Brittle și Caju Brittle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Unt doi de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie cu cate 1 lingura de unt; pus deoparte.
Combinați caju și nuca de cocos pe un al treilea 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când devine auriu, amestecând din când în când.
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, siropul de porumb și 1/2 cană de apă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Adăugați untul rămas; gatiti si amestecati pana se topeste untul. Continuați să gătiți, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane indică 300° (etapa hard-crack).
Între timp, combinați vanilia, bicarbonatul de sodiu și apa rămasă.
Scoateți cratita de pe foc; adauga caju si nuca de cocos.
Adăugați amestecul de bicarbonat de sodiu; se amestecă până devine ușor și spumos. Se toarnă rapid pe foile de copt pregătite.
Întindeți cu o spatulă de metal unsă cu unt la 1/4 inci. grosime. Se răcește înainte de a se rupe în bucăți. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Brittle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.