Nuci Goody Baruri

Nuci Goody Baruri
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre? Nut Goody baruri ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. O porție conține 447 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de butterscotch, unt de arahide crocant, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Goody Goody Baruri, Halloween Baruri Goody, și Brownie Goody Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți chipsurile la căldură scăzută. Se amestecă untul de arahide și nucile. Luați tigaia de pe foc și adăugați rapid mini marshmallows. Se amestecă până când marshmallows sunt complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se toarnă într-o tigaie unsă de 9x13 inch. La frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista