Nodul tipului pentru Nuthin, totul covrig

Nodul tipului pentru Nuthin, totul covrig
Nodul lui Guy pentru Nuthin, totul covrig ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, apă caldă, ouă și semințe de mac. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 38 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Nodul tipului pentru Nuthin, totul covrig, Guy gătește cu copii: pastele lui E. J. și Guy, și Cookie-Uri Cu Noduri.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o ceașcă de măsurare din sticlă, adăugați apa caldă și drojdia. Se amestecă și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de aluat, adăugați ingredientele uscate și parmezanul și pulsați împreună de 3 ori la intervale de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Adăugați 1 ou și amestecul de apă caldă și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
6
Se amestecă până când aluatul se unește, se pulsează timp de 10 secunde intervale de 3 ori. Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor înmuiată sau pe o placă de tăiat. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând puțină făină, dacă este lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Tăiați aluatul în jumătate și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Întindeți 1 bucată de aluat într-un dreptunghi de 12 x 17 inci, gros de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Presărați 3/4 cană de Cheddar în mijloc (mod scurt). Îndoiți 1/3 din aluat și presărați cu 3/4 cană de Cheddar. Îndoiți ultima treime și ciupiți marginile închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
AluatAluat
10
Rulați cu un sucitor pentru a forma un dreptunghi de 11 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
11
Tăiați în benzi longitudinale de 1 1/2 inch.
12
Prindeți marginile tăiate împreună și apoi rotiți-le în formă de trabuc. Formați-vă într-o formă de covrig și puneți-o pe o foaie de copt căptușită cu un covor de copt din silicon. Repetați cu a doua bilă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Bateți oul rămas și laptele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se amestecă bine.
15
Ungeți covrigii formați cu amestecul de ouă și apoi presărați uniform cu semințele de mac, semințele de susan, fulgii de ceapă și sarea kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Semințe De SusanSemințe De Susan
Sare KosherSare Kosher
Semințe De MacSemințe De Mac
CovrigiCovrigi
OuăOuă
16
Coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 16 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista