New Orleans Beignets
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă New Orleans Beignets. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 241 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 48 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, făină de pâine, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați New Orleans Beignets, New Orleans Beignets, și New Orleans Beignets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, 1/2 cană de apă caldă și 1 linguriță. zahăr granulat în vasul unui mixer cu suport greu; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați lapte, ouă, sare și zahăr granulat rămas.
Formați un aluat: cuptor cu microunde rămânând 1 cană de apă până la fierbinte (aproximativ 115); se amestecă scurtarea până se topește.
Se adaugă la amestecul de drojdie. Bateți la viteză mică, adăugând treptat 4 căni de făină, până se omogenizează. Adăugați treptat restul de 2 1/2 până la 3 căni de făină, bătând până se formează un aluat lipicios.
Transferați într-un vas ușor uns; întoarceți-vă la unsoare. Acoperiți și răciți 4 până la 24 de ore.
Rulați și tăiați: întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; rulați la grosimea de 1/4 inch.
Tăiați în 2 pătrate de 1/2 inch.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 până la 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 36
Se prăjește aluatul, în loturi, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe un suport de sârmă. Praf imediat cu zahăr pudră.