New Orleans Beignets

New Orleans Beignets
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă New Orleans Beignets. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 241 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 48 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, făină de pâine, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați New Orleans Beignets, New Orleans Beignets, și New Orleans Beignets pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia, 1/2 cană de apă caldă și 1 linguriță. zahăr granulat în vasul unui mixer cu suport greu; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați lapte, ouă, sare și zahăr granulat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
3
Formați un aluat: cuptor cu microunde rămânând 1 cană de apă până la fierbinte (aproximativ 115); se amestecă scurtarea până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Se adaugă la amestecul de drojdie. Bateți la viteză mică, adăugând treptat 4 căni de făină, până se omogenizează. Adăugați treptat restul de 2 1/2 până la 3 căni de făină, bătând până se formează un aluat lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
5
Transferați într-un vas ușor uns; întoarceți-vă la unsoare. Acoperiți și răciți 4 până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Rulați și tăiați: întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; rulați la grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Tăiați în 2 pătrate de 1/2 inch.
1
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 până la 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se prăjește aluatul, în loturi, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Scurgeți pe un suport de sârmă. Praf imediat cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 48 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista