Napolitane Cu Miere De Migdale Sărate
Napolitane cu miere de migdale sărate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 15 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere ușoară, sare de mare fulgioasă, cum ar fi maldon, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Porumb Caramel De Migdale Cu Miere Sărată, Napolitane De Zăpadă Cu Arahide Și Porumb Sărate, și Semifreddo cu miere de flori sălbatice cu napolitane de susan cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Puneți căptușeala pe o foaie de copt.
Topiți untul într-o cratiță grea de 1 până la 2 litri la foc moderat și adăugați miere, zahăr și sirop de porumb, amestecând până se combină.
Se ia de pe foc și se amestecă făina până se încorporează, apoi se amestecă albușul de ou.
Lucrând în loturi de 6, întindeți linguri mici de aluat cu o mică spatulă offset sau spatele unei linguri în benzi lungi, de aproximativ 1 inch lățime și 5 până la 6 inci lungime, pe foaia de copt, distanțând fursecurile la 2 inci. Completați fiecare lot cu aproximativ 2 3/4 linguri migdale și presărați sare de mare.
Coaceți până devine uniform auriu, 9 până la 10 minute, apoi răciți scurt pe foaia de copt pentru a se întări ușor, 1 până la 2 minute.
Transferați cu o spatulă metalică subțire pe un suport pentru a se răci complet.
Transferați napolitane ca răcite într-un recipient etanș.
* Aluatul se păstrează, acoperit și răcit, 5 zile.* Napolitane păstrați în recipient etanș la temperatura camerei 5 zile.