Napoleoni De Sfeclă
Napoleonii de sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 14 porții cu 53 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Un amestec de sfeclă și/sau sfeclă, sare kosher, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Napoleoni De Sfeclă, Napoleoni De Sfeclă, și Napoleoni De Sfeclă Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F.
Așezați 3 sfeclă pe o foaie mare de folie și înfășurați bine. Repetați cu sfecla rămasă. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Folosind un cuțit mic, curățați fiecare sfeclă și tăiați capetele.
Așezați o bucată de pergament sau folie de plastic pe o tăietură. Feliați sfecla cu grosimea de 1/8 până la 1/4 inch; lăsați deoparte să se răcească complet.Între timp, într-un castron mic combinați brânza de capră, arpagicul, sarea și pepper.To asamblați, Așezați 1 felie de sfeclă pe un platou.
Întindeți 1/2 linguriță din amestecul de brânză peste sfeclă. Se acoperă cu o altă felie; repetați cu încă o felie de sfeclă și încă 1 linguriță de amestec de brânză. Ar trebui să aveți un teanc de trei felii de sfeclă cu un amestec de brânză între fiecare felie. Repetați cu amestecul rămas de sfeclă și brânză. Aranjați napoleonii pe un platou și stropiți cu piureul de arpagic.
Serviți imediat.Bacsis: pentru a verifica dacă sfecla este coaptă, introduceți vârful unui cuțit sau dinții unei furculițe în centru. Dacă nu există rezistență, sfecla se face.