Napoleoni De Sfeclă

Napoleoni De Sfeclă
Napoleonii de sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 14 porții cu 53 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Un amestec de sfeclă și/sau sfeclă, sare kosher, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Napoleoni De Sfeclă, Napoleoni De Sfeclă, și Napoleoni De Sfeclă Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 3 sfeclă pe o foaie mare de folie și înfășurați bine. Repetați cu sfecla rămasă. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Folosind un cuțit mic, curățați fiecare sfeclă și tăiați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați o bucată de pergament sau folie de plastic pe o tăietură. Feliați sfecla cu grosimea de 1/8 până la 1/4 inch; lăsați deoparte să se răcească complet.Între timp, într-un castron mic combinați brânza de capră, arpagicul, sarea și pepper.To asamblați, Așezați 1 felie de sfeclă pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți 1/2 linguriță din amestecul de brânză peste sfeclă. Se acoperă cu o altă felie; repetați cu încă o felie de sfeclă și încă 1 linguriță de amestec de brânză. Ar trebui să aveți un teanc de trei felii de sfeclă cu un amestec de brânză între fiecare felie. Repetați cu amestecul rămas de sfeclă și brânză. Aranjați napoleonii pe un platou și stropiți cu piureul de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
6
Serviți imediat.Bacsis: pentru a verifica dacă sfecla este coaptă, introduceți vârful unui cuțit sau dinții unei furculițe în centru. Dacă nu există rezistență, sfecla se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista