Napoleoni De Sfeclă

Napoleoni De Sfeclă
Napoleonii de sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 14 porții cu 53 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Un amestec de sfeclă și/sau sfeclă, sare kosher, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Napoleoni De Sfeclă, Napoleoni De Sfeclă, și Napoleoni De Sfeclă Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați 3 sfeclă pe o foaie mare de folie și înfășurați bine. Repetați cu sfecla rămasă. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Folosind un cuțit mic, curățați fiecare sfeclă și tăiați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Așezați o bucată de pergament sau folie de plastic pe o tăietură. Feliați sfecla cu grosimea de 1/8 până la 1/4 inch; lăsați deoparte să se răcească complet.Între timp, într-un castron mic combinați brânza de capră, arpagicul, sarea și pepper.To asamblați, Așezați 1 felie de sfeclă pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Întindeți 1/2 linguriță din amestecul de brânză peste sfeclă. Se acoperă cu o altă felie; repetați cu încă o felie de sfeclă și încă 1 linguriță de amestec de brânză. Ar trebui să aveți un teanc de trei felii de sfeclă cu un amestec de brânză între fiecare felie. Repetați cu amestecul rămas de sfeclă și brânză. Aranjați napoleonii pe un platou și stropiți cu piureul de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
6
Serviți imediat.Bacsis: pentru a verifica dacă sfecla este coaptă, introduceți vârful unui cuțit sau dinții unei furculițe în centru. Dacă nu există rezistență, sfecla se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista