Napi Festonati
Napii festonați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 725 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Napi Festonati, Napi Festonati, și Cartofi Faux Dantelate / Napi (Low Carb).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul, pregătiți vasul pentru caserole: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o caserolă de 1 litru.
Ceapa saut diametru: topeste 1 lingura de unt si ceapa usor saut diametru pana se ofileste.
Puneți o treime din napii tăiați în caserolă; se acoperă cu o treime din ceapă; se presară cu 2 lingurițe de făină, 1/3 linguriță de sare și o măcinare de piper; pat cu păpuși din 1 lingură de unt.
Repetați această stratificare de două ori.
Se amestecă laptele și smântâna împreună și se toarnă peste napi.
Coaceți: acoperiți și coaceți într-un cuptor de 350 F pentru 30 de minute, apoi scoateți capacul și coaceți încă 30-45 de minute, sau până când sunt fragede și bulbucate.