Nap și rubarbă Kraut
Napul și rubarba Kraut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, rubarbă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Quinoa cu agrișă, rubarbă, fenicul și nap, Cârnați și Kraut, și Kraut Bierocks.
Instrucțiuni
Curățați napii și radeți-i grosier într-un castron. Aruncați cu sare și oțet. Se acoperă și se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră.
Tăiați rubarba în bucăți de 2 inci.
Tăiați fiecare bucată pe lungime în 3 benzi. Se spală în apă rece și se scurge.
Așezați rubarba într-o cratiță mare și aruncați cu zahărul. Gatiti rubarba la foc moderat timp de 5 minute sau pana cand rubarba incepe sa se ofileasca, dar este inca usor crocanta.
Scurgeți napii răzuți într-o strecurătoare sau strecurătoare, apăsând cât mai mult lichid posibil. Îndoiți napii în rubarbă și gătiți până se încălzește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;