Nachos Olga

Nachos Olga
Nachos Olga necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $7.58 pe portie. O porție conține 646 calorii, 55g de proteine, și 34G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Spectalully Delicious. Un amestec de smântână, ceapă, google și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Olga Pâine, Supă țărănească (ca a Olga), și Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Ingrediente

1buchet2 linguri plus 1-1/2 lingurite ulei de masline2 linguri plus 1-1/2 lingurite ulei de masline1mână micăcilantro, tocat fincilantro, tocat fin4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMEXICAN GRAVLAXMEXICAN GRAVLAX1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ardei iute murat, tocatardei iute murat, tocat796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSALSA CU SMÂNTÂNĂ MEXICANĂSALSA CU SMÂNTÂNĂ MEXICANĂ506 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimini mini " sticlă de tequila0ceapă roșie, tocatăceapă roșie, tocată907Nuci de orice fel (tocate)file de somon proaspăt tăiat în două bucăți egalefile de somon proaspăt tăiat în două bucăți egale11 kilogram de dovlecel,Pe fiecare totopo puneți o salsa de smântână, acoperiți cu o bucată sau două din gravlax și garnisiți cu un pic suplimentar de jalapeno murat sau proaspăt. Serviți imediatPe fiecare totopo puneți o salsa de smântână, acoperiți cu o bucată sau două din gravlax și garnisiți cu un pic suplimentar de jalapeno murat sau proaspăt. Serviți imediat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1 cană de roșii uscate la soare dintr-un borcan1 cană de roșii uscate la soare dintr-un borcan1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)porumb de ardei și 1 T. semințe de coriandru, crăpate grosier într-un mortar și pistilporumb de ardei și 1 T. semințe de coriandru, crăpate grosier într-un mortar și pistil2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGoogleGoogle4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCum Ar Fi ÎncărcareaCum Ar Fi Încărcarea4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSe amestecă bineSe amestecă bine4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăNACHOS OLGANACHOS OLGA4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCântecul tematic al Olga este Cântecul tematic al Olga este " Todos Queremos Ver a Olga "(toată lumea vrea să o vadă pe Olga) — îi vei avea să scoată " Todos Queremos Ver a nachos Olga!"în cel mai scurt timp4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăOaspetele nostru special al bucătăriei anului, Christy Vega, de la celebra Casa Vega, prezentată pe Flipping Out, este de fapt un prieten al OlgaOaspetele nostru special al bucătăriei anului, Christy Vega, de la celebra Casa Vega, prezentată pe Flipping Out, este de fapt un prieten al Olga4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPinterestPinterest4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăTipărește Această PostareTipărește Această Postare4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLegateLegate4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăTOTOPOSTOTOPOS

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista