Slow-aragaz tocat carne de vită Nachos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 20,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 5001 calorii, 322g de proteine, și 304g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 19 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de chipsuri de tortilla, amestec de condimente taco, amestec de brânză colby-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Carne De Vită Mărunțită Cu Aragaz Lent, și Carne De Vită Mărunțită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura de vită în aragaz lent de 3 1/2 sau 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați amestecul de condimente taco, usturoiul și zahărul brun peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Umăr
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 9 ore.
4
Chiar înainte de servire, așezați toate ingredientele de topping în feluri de mâncare individuale.
5
Scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe farfurie mare. Tăiați carnea de vită cu 2 furculițe; reveniți la aragazul lent și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Pentru a servi, puneți oaspeții să așeze chipsuri pe farfurii; lingură 1/3 cană amestec de carne de vită pe chipsuri. Top nachos cu topping-uri dorite. Amestecul de carne de vită poate fi ținut la setare scăzută timp de până la 2 ore.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.