Nachos De Pui Cu Tigaie
Skillet Nachos de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 518 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, amestec de brânză mexicană, amestec vechi de condimente el taco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos, Nachos Skillet cu pui picant Salsa Verde, și Skillet Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand nu mai este roz in centru.
Se amestecă amestecul de condimente taco, sosul de roșii, ardeiul gras, fasolea, porumbul și 1 cană de brânză. Reduceți căldura la mediu; gătiți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când se încălzește și brânza se topește.
Împărțiți chipsurile de tortilla între 6 farfurii. Puneți amestecul de pui uniform peste chipsuri.
Se presară cu restul de 1 cană de brânză și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.