Nacho Popcorn

Nacho Popcorn
Nacho Popcorn este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 959 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, pudră de chili, fulgi de pătrunjel și sos de piper. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 77%. Nacho Popcorn, Nacho Popcorn, și Nacho Brânză Doritos Popcorn sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți floricele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați ingredientele rămase; stropiți peste floricele și aruncați până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Popcorn în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Brut ros. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate31
Revista