Mătușa Peggy și unchiul lui Bill umplute varza

Varza umplută a mătușii Peggy și a unchiului Bill ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orezul convertit - unchiul ben, ceapa - minereu-ida, condimentul de carne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rulourile de varză rusești ale unchiului Bill, Mătușa Peggy ' s Potpourri, și Unchiul Bill ahi ahi ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Introduceți o furculiță mare în fundul varzei. Ținând furculița puneți varza în apă clocotită timp de aproximativ 10 secunde.
Scoateți din apă și îndepărtați frunzele.
Așezați frunzele într-un castron mare și dați deoparte.
Combinați carnea de vită măcinată, orezul nefiert, condimentul cu carne și ouăle. Se amestecă bine; deoparte.
Scoateți frunzele de varză din castron și tăiați partea albă a tulpinii groase. Aliniați un vas mare de copt 9 x 12 sigur pentru cuptor cu frunzele interioare mai mici de varză albă.
Așezați 2 linguri de amestec de carne în centrul unei frunze. Îndoiți părțile laterale și rotiți-le. Repetați cu frunzele și carnea rămase.
Așezați rulourile de varză cu cusătura în jos într-o tigaie căptușită cu frunze de varză. Acoperiți cu ceapă tocată.
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de paste și roșiile tăiate cubulețe.
Se toarnă peste ceapă și se acoperă tigaia cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Se servește fierbinte cu sos.