Varza umplută a mătușii Peggy și a unchiului Bill ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orezul convertit - unchiul ben, ceapa - minereu-ida, condimentul de carne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rulourile de varză rusești ale unchiului Bill, Mătușa Peggy ' s Potpourri, și Unchiul Bill ahi ahi ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Introduceți o furculiță mare în fundul varzei. Ținând furculița puneți varza în apă clocotită timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți din apă și îndepărtați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Așezați frunzele într-un castron mare și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați carnea de vită măcinată, orezul nefiert, condimentul cu carne și ouăle. Se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Scoateți frunzele de varză din castron și tăiați partea albă a tulpinii groase. Aliniați un vas mare de copt 9 x 12 sigur pentru cuptor cu frunzele interioare mai mici de varză albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Așezați 2 linguri de amestec de carne în centrul unei frunze. Îndoiți părțile laterale și rotiți-le. Repetați cu frunzele și carnea rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați rulourile de varză cu cusătura în jos într-o tigaie căptușită cu frunze de varză. Acoperiți cu ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de paste și roșiile tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă peste ceapă și se acoperă tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman