Mătușa Peggy și unchiul lui Bill umplute varza

Mătușa Peggy și unchiul lui Bill umplute varza
Varza umplută a mătușii Peggy și a unchiului Bill ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orezul convertit - unchiul ben, ceapa - minereu-ida, condimentul de carne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rulourile de varză rusești ale unchiului Bill, Mătușa Peggy ' s Potpourri, și Unchiul Bill ahi ahi ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Introduceți o furculiță mare în fundul varzei. Ținând furculița puneți varza în apă clocotită timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți din apă și îndepărtați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Așezați frunzele într-un castron mare și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați carnea de vită măcinată, orezul nefiert, condimentul cu carne și ouăle. Se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Scoateți frunzele de varză din castron și tăiați partea albă a tulpinii groase. Aliniați un vas mare de copt 9 x 12 sigur pentru cuptor cu frunzele interioare mai mici de varză albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați 2 linguri de amestec de carne în centrul unei frunze. Îndoiți părțile laterale și rotiți-le. Repetați cu frunzele și carnea rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Așezați rulourile de varză cu cusătura în jos într-o tigaie căptușită cu frunze de varză. Acoperiți cu ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de paste și roșiile tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se toarnă peste ceapă și se acoperă tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se servește fierbinte cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista