Mătușa Peggy ' s Meat Loaf

Pâinea de carne a mătușii Peggy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 201 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ketchup, ou, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Mătușa Peggy Potpourri, Cheesecake-ul mătușii Peggy cu Topping de Praline, și Friptura de șuncă glazurată portocalie a mătușii Peggy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, pasta de roșii, ceapa, ardeiul verde, ovăzul, oul, sarea și piperul. Formați amestecul într-o pâine și așezați-l într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci.
Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, zahărul brun și muștarul. Îndepărtați glazura deasupra pâinii de carne și coaceți până când pâinea de carne este fermă și gătită până la capăt, aproximativ 1 oră.