Măsline calde cu fenicul și portocaliu
Măslinele calde cu fenicul și portocala ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 59 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. Dacă aveți oțet balsamic, coajă de portocală, măsline umplute cu pimiento și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Boabe calde de grâu cu ton, fenicul și măsline, Măsline cu portocale și fenicul, și Fenicul ras cu portocale și măsline.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați coaja, rozmarinul, semințele de fenicul și pene de fenicul; gătiți 5 minute, amestecând frecvent.
Adăugați măsline; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Așezați amestecul de fenicul într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 25
Descoperiți amestecul de măsline.
Se coace la 250 timp de 10 minute sau până se încălzește, amestecând o dată.