Mănâncă pentru opt dolari: Ratatouille și năut

Mănâncă pentru opt dolari: Ratatouille și năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii, ulei de măsline extravirgin, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ratatouille la grătar cu năut, Ratatouille de legume prăjite ușor cu naut, și Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller).
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline în cuptorul olandez la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent până la sfârâit, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați vinete, piper, dovlecei și cimbru. Condimentează cu sare și piper și gătește până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați până la 1/4 mai mult ulei de măsline dacă tigaia pare uscată sau ingredientele se lipesc.
Se amestecă roșiile, se acoperă oala și se reduce focul la minim. Gatiti 30 de minute, amestecand o data sau de doua ori.
Scoateți capacul și gătiți, amestecând ocazional, până când se atinge consistența groasă de tocană, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se adaugă oțet și se condimentează după gust cu sare și piper. Ratatouille poate fi consumat fierbinte, cald sau rece, dar este cel mai bine la temperatura camerei.