Mămăligă la grătar și Radicchio cu burniță balsamică

Mămăligă la grătar și Radicchio cu burniță balsamică
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Polentan la gratar si Radicchio cu burniță Balsamic un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 45 și costă 44 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână crenguta de cimbru, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Polentan la grătar și Radicchio cu spray Balsamic, Radicchio La Grătar Cu Oțet Balsamic, și Piersici la grătar cu Burrata, mentă și burniță balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă pătrată de 9 inci sau ceramică. Într-o cratiță medie, combinați apa, laptele de soia, usturoiul, rozmarinul și cimbrul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Lapte De SoiaLapte De Soia
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
3
Aruncați usturoiul, rozmarinul și cimbrul și readuceți amestecul la fierbere. Bateți treptat în Mămăligă și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când sunt foarte groase și nu mai pietroase, 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Turnați polenta în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
6
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți oțetul balsamic la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
8
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Stropiți panele de radicchio cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați la foc moderat, până când este ușor carbonizat și doar fraged, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Curățați grătarul cu o perie de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Desfaceți cu grijă polenta și tăiați-o în 8 pene sau pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
11
Ungeți peste tot cu ulei de măsline. Grătați polenta până când este ușor carbonizată pe fund și se eliberează ușor, 4 minute pe fiecare parte. Aranjați polenta la grătar și radicchio pe farfurii, stropiți cu reducerea balsamică și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
ReducereReducere
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Revista