Mămăligă la grătar și Radicchio cu burniță balsamică

Mămăligă la grătar și Radicchio cu burniță balsamică
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Polentan la gratar si Radicchio cu burniță Balsamic un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 45 și costă 44 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână crenguta de cimbru, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Polentan la grătar și Radicchio cu spray Balsamic, Radicchio La Grătar Cu Oțet Balsamic, și Piersici la grătar cu Burrata, mentă și burniță balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă pătrată de 9 inci sau ceramică. Într-o cratiță medie, combinați apa, laptele de soia, usturoiul, rozmarinul și cimbrul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lapte De SoiaLapte De Soia
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți din căldură și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
3
Aruncați usturoiul, rozmarinul și cimbrul și readuceți amestecul la fierbere. Bateți treptat în Mămăligă și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când sunt foarte groase și nu mai pietroase, 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Turnați polenta în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
6
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți oțetul balsamic la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
8
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Stropiți panele de radicchio cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați la foc moderat, până când este ușor carbonizat și doar fraged, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Curățați grătarul cu o perie de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Desfaceți cu grijă polenta și tăiați-o în 8 pene sau pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
11
Ungeți peste tot cu ulei de măsline. Grătați polenta până când este ușor carbonizată pe fund și se eliberează ușor, 4 minute pe fiecare parte. Aranjați polenta la grătar și radicchio pe farfurii, stropiți cu reducerea balsamică și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
ReducereReducere
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Revista