Mămăligă la grătar și Radicchio cu burniță balsamică

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Polentan la gratar si Radicchio cu burniță Balsamic un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 45 și costă 44 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână crenguta de cimbru, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Polentan la grătar și Radicchio cu spray Balsamic, Radicchio La Grătar Cu Oțet Balsamic, și Piersici la grătar cu Burrata, mentă și burniță balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă pătrată de 9 inci sau ceramică. Într-o cratiță medie, combinați apa, laptele de soia, usturoiul, rozmarinul și cimbrul și dați la fiert.
Scoateți din căldură și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
Aruncați usturoiul, rozmarinul și cimbrul și readuceți amestecul la fierbere. Bateți treptat în Mămăligă și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când sunt foarte groase și nu mai pietroase, 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Turnați polenta în vasul de copt.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți oțetul balsamic la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Stropiți panele de radicchio cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați la foc moderat, până când este ușor carbonizat și doar fraged, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Curățați grătarul cu o perie de sârmă.
Desfaceți cu grijă polenta și tăiați-o în 8 pene sau pătrate.
Ungeți peste tot cu ulei de măsline. Grătați polenta până când este ușor carbonizată pe fund și se eliberează ușor, 4 minute pe fiecare parte. Aranjați polenta la grătar și radicchio pe farfurii, stropiți cu reducerea balsamică și serviți.