Mămăligă la grătar cu porumb și parmezan

Mămăligă la grătar cu porumb și parmezan
Polenta la grătar cu porumb și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de boabe de porumb, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fripturi de mămăligă parmezană cu salată de roșii-porumb, Fripturi de mămăligă parmezană cu salată de roșii-porumb de moștenire și Cri, și Mămăligă la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se adauga usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se adauga porumbul; saut pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
5
Se ia de pe foc.
6
Aduceți 2 căni de apă și 1 linguriță de sare la fiert în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Bateți făina de porumb și 1 cană de apă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Bateți amestecul de făină de porumb-apă în apă clocotită; reveniți la fierbere. Gatiti pana cand mamaliga este neteda si groasa, amestecand des, aproximativ 30 de minute. Se amestecă amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Ungeți vasul de 11x7x2 inci cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Răspândiți polenta în vas. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
12
Ungeți grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
13
Tăiați mămăliga În 12 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
14
Periați ambele părți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Așezați pe grătar;acoperiți grătarul. Grătiți până când mămăliga se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, presărând cu brânză în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
16
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista