Mămăligă la grătar cu porumb și parmezan

Polenta la grătar cu porumb și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de boabe de porumb, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fripturi de mămăligă parmezană cu salată de roșii-porumb, Fripturi de mămăligă parmezană cu salată de roșii-porumb de moștenire și Cri, și Mămăligă la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie medie la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Se adauga usturoiul; saut 1 minut.
Se adauga porumbul; saut pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Aduceți 2 căni de apă și 1 linguriță de sare la fiert în cratiță medie la foc mediu.
Bateți făina de porumb și 1 cană de apă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Bateți amestecul de făină de porumb-apă în apă clocotită; reveniți la fierbere. Gatiti pana cand mamaliga este neteda si groasa, amestecand des, aproximativ 30 de minute. Se amestecă amestecul de porumb.
Ungeți vasul de 11x7x2 inci cu ulei.
Răspândiți polenta în vas. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Tăiați mămăliga În 12 pătrate.
Periați ambele părți cu ulei.
Așezați pe grătar;acoperiți grătarul. Grătiți până când mămăliga se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, presărând cu brânză în ultimul moment.