Mămăliga Paulei cu Topping de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mămăliga Paula cu Topping de ciuperci. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 310 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci nasture, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 92%. Încercați Mămăligă teff sănătoasă fără Gluten cu Topping de ciuperci de roșii, Polenta 'Pizza' cu Topping de Kale, și Mămăligă rotundă cu Topping de mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea la foc mare, aduceți apa la fiert cu sare și piper. Se toarnă încet făina de porumb, amestecând constant cu o lingură de lemn. Reduceți căldura la minim și gătiți 20 de minute, amestecând frecvent pe măsură ce amestecul se îngroașă.
Folosind o lingură de spatulă umedă, amestecul de făină de porumb (mămăligă) gros de 1/2 inch pe o foaie de hârtie de ceară. Se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe. Ungeți ușor o foaie de copt.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti ciupercile, ceapa, usturoiul si ierburile in uleiul incins pana cand ciupercile sunt fragede.
Tăiați mămăliga răcită în pătrate și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Se fierbe până se rumenesc pe ambele părți.
Se servește cu sos de ciuperci.