Muștar Verde
Mustar verde ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1248 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, verdeață de muștar, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ce să faci cu verdeața de muștar și a pentru supa de quinoa de pui cu verdeață de muștar și turmeric, Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar).
Instrucțiuni
Ceapa saut, usturoi: intr-o tigaie mare saut, ceapa saut in ulei de masline la foc mediu pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca si sa se caramelizeze, aproximativ 5 pana la 10 minute.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut, până când este parfumat.
Adăugați verdeața de muștar și bulionul și gătiți până când verdeața de muștar abia se ofilește.
Aruncați cu ulei de susan. Se condimentează cu sare și piper.