Mușcături de friptură prin inimă

Mușcături de friptură prin inimă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă să încerci mușcăturile cu friptură prin inimă. Această rețetă servește 8. O porție conține 367 de calorii , 22 g de proteine și 29 g de grăsimi . Pentru 3,82 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin alb, muschi de vită, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Strawberry Heart Mini Cheesecake Bites , Heart to Heart: Lemon Coeur a la Creme with Blood Orange Compot și Steak Bites .

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii la 4 inchi de la foc până când pielea se formează, aproximativ 5 minute. Cu clești, rotiți ardeii un sfert de tură. Se prăjește și se rotește până când toate părțile sunt blistere și înnegrite. Puneți imediat ardeii într-un castron mare; se acopera si se lasa sa stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Desprindeți și aruncați pielea carbonizată; îndepărtați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
3
Pune ardeii într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați uleiul, oțetul, anșoa și cimbrul. Acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Pentru broșe, combinați uleiul, boia de ardei, cimbru, sare și piper; frecați peste carnea de vită. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau prăjiți la 4 inchi de foc timp de 6-8 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită, întorcându-se o dată. Așezați carnea de vită pe frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți cu sos de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista