Mușcături de friptură prin inimă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă să încerci mușcăturile cu friptură prin inimă. Această rețetă servește 8. O porție conține 367 de calorii , 22 g de proteine și 29 g de grăsimi . Pentru 3,82 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin alb, muschi de vită, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Strawberry Heart Mini Cheesecake Bites , Heart to Heart: Lemon Coeur a la Creme with Blood Orange Compot și Steak Bites .
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii la 4 inchi de la foc până când pielea se formează, aproximativ 5 minute. Cu clești, rotiți ardeii un sfert de tură. Se prăjește și se rotește până când toate părțile sunt blistere și înnegrite. Puneți imediat ardeii într-un castron mare; se acopera si se lasa sa stea 20 de minute.
Desprindeți și aruncați pielea carbonizată; îndepărtați tulpinile și semințele.
Pune ardeii într-un robot de bucătărie.
Adăugați uleiul, oțetul, anșoa și cimbrul. Acoperiți și procesați până se omogenizează.
Pentru broșe, combinați uleiul, boia de ardei, cimbru, sare și piper; frecați peste carnea de vită. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau prăjiți la 4 inchi de foc timp de 6-8 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită, întorcându-se o dată. Așezați carnea de vită pe frigărui.
Serviți cu sos de ardei roșu.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.