Mușcături De Cereale Butterscotch

Mușcături De Cereale Butterscotch
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Mușcăturile de cereale Butterscotch ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, chipsuri de butterscotch, cheerios și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciocolată Unt De Arahide Mușcături De Cereale, Fără Mușcături De Energie Pentru Cereale Pentru Micul Dejun, și Sunny ' s covrig de ciocolată și mușcături de cereale fără coacere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, combinați marshmallows, chipsuri, unt de arahide și unt. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se topesc chipsurile si marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se amestecă Cheerios, stafide și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MajoreteMajorete
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Aruncați cu 1/4 cești pe hârtie cerată.
4
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista