Mușchiu de porc înfășurat cu ierburi și slănină
Mușchiul de porc înfășurat cu ierburi are nevoie de aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 398 de calorii, 38 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 2,02 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare și piper, usturoi, frunze de salvie și frunze de cimbru. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Mușchiul de vită învelit în slănină cu umplutură de ierburi, mușchiul de porc înfășurat în slănină și muschiul de porc învețit în slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Pune usturoiul într-un ramekin mic, stropește cu 1 lingură ulei de măsline și înfășoară în folie.
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, stoarceți pulpa de usturoi din cap într-un castron mic.
Aranjați muschii pe suprafața de lucru. Ungeți partea de sus a fiecărui muschi cu 1/2 din usturoiul prăjit și asezonați cu sare și piper.
Se amestecă ierburile și se împrăștie jumătate din amestec peste usturoi pe fiecare muschi. Înfășurați 6 fâșii de slănină în jurul fiecărui muschi și legați slănină la loc cu sfoară de bucătărie.
Încinge cuptorul la 375 de grade F.
Încinge uleiul într-o tigaie medie, la foc mediu-mare. Se prăjesc muschii până se rumenesc pe toate părțile.
Transferați muschii prăjiți într-o tigaie medie; dați la cuptor și gătiți până la o temperatură medie aproximativ 8 până la 10 minute.
Transferați muschii pe o masă de tăiat și lăsați să stea 10 minute.
Scoateți sfoara înainte de a sculpta.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Muschiul de porc poate fi asociat cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.