Mușchiu de porc uimitor mai sănătos în aragazul lent

Mușchiu de porc uimitor mai sănătos în aragazul lent
Mușchiul de porc uimitor mai sănătos în aragazul lentă durează aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 240 de calorii, 33 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 1,84 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită piper, apă, vin roșu și muschi de porc. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. 44 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu un scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Muschiul de porc uimitor în aragazul lent, muschiul de porc la cuptorul lent și muschiul de porc balsamic la gătit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți muschiul de porc într-un aragaz lent cu ceapa feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se toarnă apă, vin și sos de soia deasupra, transformând carnea de porc să se învelească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Răspândiți usturoiul peste carnea de porc, lăsând cât mai mult deasupra fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se presară cu piper. Acoperiți și gătiți la setare scăzută, până când carnea de porc devine ușor roz în centru, aproximativ 4 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Serviți cu lichid de gătit în parte ca au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au JusAu Jus

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cu carne, tocanele și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechile de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista