Mușchi De Vită

Mușchi De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul Herbat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, friptura de vită, ciupercile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Top Oală Fierbinte, Sandvișuri Cu Mușchi, și File De Pâine.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în patru bucăți de dimensiuni de servire; se rumenesc într-o tigaie mare în ulei timp de 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și ciupercile. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si carnea a atins coacerea dorita, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți carnea pe un platou și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Combinați bulionul, muștarul, sosul Worcestershire, cimbrul și praful de usturoi; se amestecă în legume. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 2-3 minute. Lingură peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Black River Winery Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Vinăria Râului Negru Merlot
Vinăria Râului Negru Merlot
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista