Mușchi de porc fiert cu roșii, fasole albă și salvie
Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 176 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, roșii de struguri, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Carne De Porc Fiartă Cu Fasole Albă, Tomatillo-cotlet de porc fiert cu fasole albă și slănină, și Filet De Porc Cu Lapte Și Trufă Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie setată la foc mediu-mare. Condimentați bine fripturile de filet de porc cu sare și piper. Căutați-le în tigaie pe ambele părți până se rumenesc bine.
Transferați pe un platou și păstrați-l la cald.Reduceți căldura tigaiei la mediu, adăugați restul de 1 lingură de ulei și feliile de usturoi; gatiti pana se parfumeaza, aproximativ 1 minut.
Adăugați ceapa și continuați să gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați roșiile cherry și gătiți până încep să apară, aproximativ 6 minute. Se amestecă fasolea albă și frunzele de salvie. Condimentează cu sare și piper după gust.Întoarceți Cotletele de porc în tigaie, adăugând suficient bulion pentru a ajunge la fel de sus pe partea laterală a tigaiei. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 10 minute.
Scoateți capacul, reglați condimentele și continuați să gătiți 15 minute sau la coacerea dorită.
Scoateți carnea din tigaie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 4 minute. Reduceți lichidul din fasole, roșii și ceapă, dacă doriți.
Se toarnă amestecul de fasole pe un platou de servire, acoperindu-l cu filetele de porc.
Se ornează cu salvie tocată suplimentară și se servește cald.