Mușchi de porc fiert cu roșii, fasole albă și salvie

Mușchi de porc fiert cu roșii, fasole albă și salvie
Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 176 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, roșii de struguri, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Carne De Porc Fiartă Cu Fasole Albă, Tomatillo-cotlet de porc fiert cu fasole albă și slănină, și Filet De Porc Cu Lapte Și Trufă Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie setată la foc mediu-mare. Condimentați bine fripturile de filet de porc cu sare și piper. Căutați-le în tigaie pe ambele părți până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Friptură De PorcFriptură De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați pe un platou și păstrați-l la cald.Reduceți căldura tigaiei la mediu, adăugați restul de 1 lingură de ulei și feliile de usturoi; gatiti pana se parfumeaza, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ceapa și continuați să gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați roșiile cherry și gătiți până încep să apară, aproximativ 6 minute. Se amestecă fasolea albă și frunzele de salvie. Condimentează cu sare și piper după gust.Întoarceți Cotletele de porc în tigaie, adăugând suficient bulion pentru a ajunge la fel de sus pe partea laterală a tigaiei. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Fasole AlbăFasole Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți capacul, reglați condimentele și continuați să gătiți 15 minute sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6
Scoateți carnea din tigaie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 4 minute. Reduceți lichidul din fasole, roșii și ceapă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toarnă amestecul de fasole pe un platou de servire, acoperindu-l cu filetele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Se ornează cu salvie tocată suplimentară și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista